Amazon Türkiye’den ilk mesaj: Çok mutluyuz

Amazon Türkiye’den ilk mesaj: Çok mutluyuz
Advertisement

Türkiye pazarına gireceği geçtiğimiz dönemde belli olan Amazon Türkiye ile ilgili bir mesaj yayınladı.

Online alışveriş devi Amazon, Türkiye pazarına adım atmak için son dönemde yoğun mesai harcıyordu.

Bu sabah şirketin Türkiye’de hizmet sunacak hesabı kullanıma girdi ve bir ‘merhaba’ mesajı ile Türkiye’deki kullanıcılarını karşıladı.

Geçtiğimiz haftalarda Apple’ın ardından 1 trilyon dolar piyasa değerine ulaşan Amazonyayınladığı mesajında “Amazon.com’un kurulduğu 1995 yılından bu yana Türkiye’deki yüz binlerce müşterimiz, dünyanın dört bir yanındaki Amazon mağazalarından milyonlarca ürün sipariş etti. Bugün Türkiye’deki müşterilerimizin Amazon alışveriş deneyimlerini zenginleştirecek olan Amazon.com.tr’nin açıldığını duyurmanın gururunu yaşıyoruz” ifadesine yer verdi.

Amazon’dan yapılan yazılı açıklamanın tam metni şu şekilde…

“BÜYÜK YA DA KÜÇÜK BİRÇOK İŞLETMEYE BÜYÜME FIRSATLARI SUNUYOR”

Amazon.com.tr Satıcı Hizmetleri Ülke Lideri Alpagut Çilingir konuyla ilgili “E-ticaret sayesinde Türkiye’nin dört bir yanındaki küçük ve büyük ölçekli işletmelerle aynı düzeyde çalışma imkanına sahip olurken, işlerini büyütme fırsatı yakalıyor. Biz de Amazon olarak, satıcıların başarılı olması için çeşitli yatırımlar yapmaya devam ediyoruz; yüklerini azaltacak araçlar sunuyor ve satışlarını artırmalarına destek oluyoruz.” dedi.

Amazon, en küçük işletmenin en büyük markalarla rekabet edebilmesine fırsat vererek, küçük ve orta ölçekteki işletmelerin dünya çapında yüz milyonlarca müşteriye ulaşmasına destek oluyor. 2017 yılında, dünya genelinde 20.000’den fazla küçük ve orta ölçekli işletmenin Amazon’da ulaştığı ciro ise 1 milyon doları aştı.

About The Author

Leave a reply