Konut kredisi almak isteyen vatandaşların en çok tercih ettiği kamu bankalarının güncel konut kredisi faiz oranları merak ediliyor. İşte en uygun konut kredisi veren bankalar…

 

 

Bankaların konut kredisi faiz oranları büyük bir hızla yükselirken süreç içerisinde hem kredi yapılandırması için açıklama bekleyenler hem de kredi çekmek için başvuru yapmayı düşünen kişiler mağdur oldu.

Takvim’de yer alan habere göre; konut kredisi faiz oranlarının güncellenmesiyle beraber en uygun konut kredisi faiz oranı veren bankalar araştırılıyor. En çok seçilen kamu bankaları konut kredisi faiz oranları ne kadar oldu? Halkbank, Ziraat ve Vakıfbank konut kredisi faiz oranları ne kadar oldu? İşte en uygun ve güncel konut kredisi faiz oranları…

GÜNCEL KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI

Kredi çekerek ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar, koronavirüs döneminde verilen en uygun faizli konut kredisi kampanyalarını araştırıyor. Kamu bankalarının verdiği uygun faizli konut kredisi kampanyaları ise en çok seçilen kredilerden oldu. Ziraat Bankası 120 ay vadeli konut kredisine 0.99 faiz alırken, Halkbank 0.87, Vakıfbank ise aynı vade oranına 1.05 faiz oranı alıyor. İşte en uygun faiz oranı veren bankalar!

ZİRAAT BANKASI KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI

En uygun konut kredisi faiz oranını veren Ziraat Bankası 120 ay vadeli konut kredisi satışlarında 0.99 faiz oranıyla vatandaşların en çok seçtiği konut kredilerinden biri oldu. Ziraat Bankası uzun süreli vadelerde ise örneğin 180 ay vadeli konut kredisini 1.05 faiz oranıyla vatandaşlara veriyor.

HALKBANK KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI

Kamu bankalarının en uygun konut kredisi faiz oranlarını vermesinin ardından Halkbankası’nın konut kredisi faiz oranlarının ne kadar olduğu en çok merak edilenlerden biri oldu. Halkbank’da 120 ay vadeli konut kredisindeki faiz oranı 0.87 olarak açıklandı.

VAKIFBANK KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI

Vakıfbank’da Halkbankası ile aynı vade ve aynı faiz oranlarıyla konut kredisi kampanyasında bulundu. Vakıfbank 120 ay vadeli konut kredisindeki faiz oranı 1.05 oldu. En uygun konut kredisi faiz oranı veren banka araştırması yapanlar için kamu bankalarını yayınladı.

ZİRAAT BANKASI GÜNCEL KREDİ FAİZ ORANLARI

Konut kredisi: 1.05

HALKBANK GÜNCEL FAİZ ORANLARI

Konut kredisi: 0.87

VAKIFBANK GÜNCEL FAİZ ORANLARI

Sarıpanjur konut kredisi: 0.87

DİĞER BANKALARIN ORANLARI

TEB konut kredisi faiz oranı yüzde 1.29

Burgan Bank konut kredisi faiz oranı yüzde 1.30

Yapı Kredi Bankası konut kredisi faiz oranı yüzde 1.35

QNB Finansbank konut kredisi faiz oranı yüzde 1.49

Şekerbank konut kredisi faiz oranı yüzde 1.64

İş Bankası ev kredisi hayat sigortalı faiz oranı yüzde 1.15

Anadolubank konut kredisi faiz oranı yüzde 1.17

Akbank konut kredisi faiz oranı yüzde 1.19

Fibabanka konut kredisi faiz oranı yüzde 1.20

ING Bank takvim.com.tr konut kredisi faiz oranı yüzde 1.24

Denizbank konut kredisi faiz oranı yüzde 1.24

Garanti Bankası konut kredisi faiz oranı yüzde 1.29

Odeabank konut kredisi faiz oranı yüzde 1.29

emlak kulisi