Drone uçurmak, pek çok insana etkileyici gelir, çünkü doğası gereği gerçekten havalıdır. Düşünün, sırt çantanızda bir oyuncak taşıyorsunuz, istediğiniz yere götürebiliyorsunuz, kolaylıkla uçuruyorsunuz ve muhteşem fotoğraflar ve videolar çekiyorsunuz… Gerçekten etkileyici, değil mi? Üstelik drone uçurması da bambaşka bir keyiftir. Muhtemelen henüz denemediğiniz en havalı yeni hobiniz olabilir.

Piyasada, akıllı telefonunuzla aynı boyutlarda, son derece kolay kullanılabilen ve en önemlisi, ortalama bir kişi için bile çok uygun fiyatlı yeni bir drone olduğunu biliyor muydunuz?

Neden bahsediyoruz?

Elbette yeni Drone 720X’dan bahsediyoruz. Herkesin uçurabilmesi için tasarlanmış yepyeni bir drone türü.

Akıllı telefonunuzla aynı boyutlardadır ve sadece 85 gram ağırlığındadır.

Drone 720X ,drone’ları seven 2 mühendis tarafından tasarlandı. Mevcut dronle’ları kontrol etmenin gerçekten çok zor olduklarını fark ettiler ve bu yüzden, bu ultra kompakt drone’u tasarladılar. Sağlamdır, kontrolü kolaydır ve canlı yayın yapabilir ve videoları doğruca telefonunuza kaydedebilir!

Nasıl çalışıyor?

Kurmanın ne kadar kolay olduğunu öğrendiğinizde çok şaşıracaksınız. Öncelikle, uygulamayı yüklemeniz gerek (sadece kullanım kılavuzundaki QR kodunu okutun) ve hepsi bu!

Bunu yaptıktan sonra, bataryayı takın, drone’unuzu bağlayın ve uygulamayı başlatın. 10 saniyeden kısa bir sürede, uçmaya hazırsınız!

Büyük bir kumanda yerine telefonunuzla uçurun.

Ve en iyi yanı da, uçurması çok kolaydır. Kontroller tam anlamıyla mükemmel ve aşırı sezgiseldir. Bu drone’u uçurmak çok doğalmış gibi hissettiriyor. Kontrollerin bu kadar kolay ve akıcı olması inanılmaz! Ayrıca, tek tuşla geri dönüş fonksiyonuyla, drone eve dönüş yolunu kolayca bulabiliyor!

Havalandıktan sonra, sıra yerleşik kamerayı kullanmaya geldi. Artık, en büyüleyici fotoğrafları ve videoları çekebilirsiniz. İmkânsız açılardan harika videolar oluşturun ve havalı selfie’lerle arkadaşlarınızı kıskandırın!

Aşağıdaki videoda, drone’u iş başında görebilirsiniz